UCW

Universal Contour Wrap

De behandeling

Classic is de wetenschappelijk bewezen centimeterverliesbehandeling van Universal Contour Wrap. Deze behandeling garandeert een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd! De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid. Het “15 cm-verlies” wordt ook gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen na de behandeling, dus u blijft stralen tot lang na de behandeling. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar met een gemiddeld cm-verlies van 20-35 cm na een eerste behandeling, is de UCW Classic een centimeterverlies behandeling waarop u kan rekenen. Met de Classic behandeling verliest u niet alleen centimeters; maar door de combinatie van de unieke formule van de klei en de speciale wikkeltechnieken, wordt uw lichaam strakker en voelt uw huid zijdezacht aan door het exfoliërend en reinigend effect. U ziet er niet alleen goed uit, u voelt zich ook vederlicht, en dit na 1 enkele behandeling.


De werking

Het geheim van het gegarandeerd centimeterverlies bij een Universal Contour Wrap Classic behandeling ligt in de combinatie van de unieke klei formule en de wikkeltechnieken gebruikt tijdens de behandeling. De behandeling werd ontwikkeld door Dr Richard Strem, na grondig onderzoek van de heilzame mineralen gebruikt in spa behandelingen. Tijdens de UCW Classic wordt men in 25-30 elastische bandages gewikkeld, deze werden geweekt in een warme, mineraalrijke kleioplossing. Het duurt ongeveer 45 minuten om opgemeten en ingewikkeld te worden. Tijdens de pakking kan u gewoon ontspannen en de wrap zijn werk laten doen gedurende één uurtje. Het lichaam wordt gemodelleerd, terwijl de mineralen worden geabsorbeerd door de huid en de klei de toxines uit het lichaam trekt, om u daarna terug opperbest te laten voelen. In tegenstelling tot andere centimeterverliesbehandelingen, zorgt de Universal Contour Wrap® Classic niet voor een verlies van vocht. In tegendeel, om uw persoonlijke resultaten nog te verbeteren wordt u aangeraden om veel water te drinken na de behandeling. Zo zet u het proces van centimeterverlies, ontgifting en reiniging verder.


De Voordelen

Bij een Universal Contour Wrap® Classic krijgt u een 15-cm verlies garantie na een behandeling van slecht 2 uur, dit 15-cm verlies wordt gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen. De combinatie van de unieke klei formule en de speciale wikkeltechnieken zorgt niet enkel voor een gegarandeerd cm-verlies, een strakker lichaam, maar ook voor :
Verstevigen en modelleren: UCW Classic revitaliseert het elastine en dit zorgt ervoor dat het vet compacter wordt en u terug een welgevormd lichaam krijgt.
Exfoliëren en reinigen: Tijdens de behandeling wordt het volledige lichaam ingepakt in warme klei en bandages, hierdoor wordt elke centimeter van het lichaam gereinigd en gevoed. Bij het verlaten van ons insituut ziet u er niet alleen stralend uit, u voelt zich ook zo.
Ontgiften: De unieke mineraalrijke klei oplossing helpt om toxines, gelokaliseerd onder de huid, uit het lichaam te verwijderen, waardoor u zich als herboren voelt na elke behandeling.
Strakker maken van de huid: UCW Classic is een effectieve manier om verslapte huid, na zwangerschap of gewichtsverlies, of na een liposuctie aan te pakken.